OLÄMPLIG ANVÄNDNING AV LAGEN PÅ HÖG STANDARD

 

Det finns redan för mycket om poliser. Saker som det här gör det verkligen svårt att ta poliser på alvar. Varför i hela världen ska vara tillåtet att åklagare bryta mot lagen. När denna olagliga förseelse ska ta slut?

Det finns redan för mycket om poliser. Saker som det här gör det verkligen svårt att ta poliser på allvar. Varför i hela världen ska det vara tillåtet att åklagare bryter mot lagen? När ska denna olagliga förseelse ska ta slut?

Ska de inte ha register över poliser och åklagare som gör lagbrott? De har register över romer som inte har gjort något brott.

Någon verkligen måste spexa med allmänheten.

Polisen har inte bara gått för långt utom - avlägset utanför normen.

Det är orsak att kriminalitet ökar. Det ska vara förnuftigt om själva poliserna är kriminella.

Man har inte hunnit klara ett fall färdig vad gäller polisbrott, nu gör de redan nya brott. Vilken lag garderar poliser mot brottsförekomst?

Att det står att han fick straff 2000, med tanke att han skulle förlora jobbet är sjaskig spel. Han har 72000 kr i lön därmed 2000 kr böter är inget att betala för den dömda åklagaren. Han kan inte vara heller dubbel bestraffad så att han betalar böter och förlorar jobb. Det var smart tänkt straff för åklagaren men vem ligger bakom detta är fråga? Såhär förvirras vanliga människor i rättvisan.

Men det här är en riktig bild som visar de hög uppsatta personer slipper straff vid brott.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17654696.ab

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16317827.ab

 
 
• Kategori: polisTaggar: domstol, olaglig, missbruk, poli. lagbrott, missanvända, lag, åklagare, lura,; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Mark:

2000 spänn är ingeting. Verkar som nån köpt sig ut...

Kommentera här: