DEMOKRTI ÄR PÅ LOPP

Vi har hemlig demokrati. Politiker lever på skattebetalarnas nota.

De festar, reser, handlar, tar månadslön stor som två års inkomst för alldagliga människor…

 Men varför skulle inte politiker dra nytta av sin position när skattebetalare tyvärr inte har möjlighet att föra talan mot. Nu ska man granska politiker som sitter på dubbla stolar. Så säger man iaf att man kommer göra.Det betyder inte att granskning ska hända egentligen.

 Politiker som sitter på en stol är acceptabla. Om de sitter på dubbla stolar då är det en annan fråga. Politiker tjänar bättre i lön om de sitter på dubbla stolar. Politiker får betalt att de sitter. Det är väl lätt jobb att sitta. Om de sitter på en eller två stolar ah… De bara sitter. Men man måste erkänna att det är svårare sitta på två stolar, man kan trilla emellan.

 Har någon frågat sig av vilken anledning vissa händelse, som plötslig någon gräver upp, kommer som nyhet bara under en dag och nästa dag tystas ner. Hur ärendet slutar är mer intressant än hur den börjar. Varför är slut så hemlig?

 Här kallas denna demokrati. Mysteriums demokrati.

 
• Kategori: demokratiTaggar: politik, lön ,stolar, ekonomi, granska, politiker, pengar, jobb, resa, handla, fest,Kommentarer (0)

Kommentera här: