KOMMUNER SNYLTAR

Arbetsmiljö i skolan är dålig. Skolornas toaletter är oanvändbara. Korridorer svävar i smuts. Ohygienisk är minst man kan säga.

Kommuner hyr den billigaste städfirmor utan att granska om städfirman gör sitt jobb. De betalar vad som helst tills det är billigast.

Kommunen väljer det som de tror kostar minst. Det är en av anledningar varför är vård oduglig idag.

Det har ingen betydelse om partier vill satsa tiodubbla belopp på vård.

Kommunen tar unga utan vårdutbildning i vårdarbete. De unga kostar minst. Det som minst kostar ger minst kvalitet.

Om det kallas satsning på unga då är hög pris som vårdtagarna betalar. Men det viktigaste är att det inte kostar kommuner något.

Sådan nedvärderar undersköterskor och deras utbildning. Arbetstider och arbetsmiljö för undersköterskor är hänsynslösa. Med dagens vård och omsorg man ger ingen omsorg men man producerar mer förtids sjuka människor.

Om kommuner bry sig inte om människor hur ska då kommuner bry sig om skolans toaletter?

Alla de belopp som partier lovar satsa förvirrar människor. De beloppen har egentligen ingen betydelse om pengarna inte användes rätt.

Det är våra barn, våra gamla och våra skattepengar.

 

http://www.expressen.se/ledare/alliansen-borde-sluta-med-sitt-siffertrixande/

 
• Kategori: kommunTaggar: politik, lön ,stolar, ekonomi, granska, politiker, pengar, jobb, resa, handla, fest,, politik, val, opposition, budget, rösta, kommun, regering, stockholm, jobb, vård, äldre, omsorg, barn, familj, psykisk, ekonomi, satsa,; • Kommentarer (0)

Kommentera här: