OPPOSITION BUDGET

Det börjar blir roligt hur olika partier satsar mer tid på att kritisera vandra för budget än satsa tid att göra sin bättre.
Massor av de som partier lovar är bara stora ord innan valet.
Man ska titta på verkligheten man lever i och inte på deras tomma löfte. Verklighet runt oss som mobbning, skolor som läggs ner, dålig vård som dödar fler än skyddar, "billig" äldre omsorg utan värde, akuten som tar flera timmar, jobb som inte finns, höga procent av barn med psykiska problem, sjuka som ska jobba, konstiga fördelning av elpriser osv. Det är verklighet.
 
Frågan är vad ska man rösta på. Tror att många har lärt sig att alla löften angående i budgeter handlar om att lura folk att rösta på dem.
Det är inte ens mer seriöst fråga om vem ska styra landet. Ibland känns som att alla deras förslag gynnar bara Stockholms område. Som att ingen ser resten av Sverige och deras behov. Sverige är mycket mer än Stockholm.
Fin huvudstad men resten av landet är också fin & lika viktig och resten av landet kan inte satsa att gynna en enda stad i hela Sverige. Alla prioriteringar är riktade mot Stockholm. De funkar främst där på bekostnad av andra kommuner.
 
Är politiker så begränsade i sinnet eller klarar de inte se stort framför sig? Enbart få och svaga besparingar riktas till mindre städer och kommuner. Vem vill sån politik eller en stads budget?
• Kategori: politik,Taggar: ekonomi, spara, växjö, dålig, beslut, entre, björn, politik, val, opposition, budget, rösta, kommun, regering, stockholm, jobb, vård, äldre, omsorg, barn, familj, psykisk, ekonomi, satsa,; • Kommentarer (0)

Kommentera här: