Bistånd ministern trodde "välgörenhet" är till henne

En bistånds minister ska veta hur man använder bistånds pengar. Kan hon inte det då har hon inte fötjänat sin lön på inget säEn bistånds minister ska veta hur man använder bistånds pengar. Kan hon inte det då har hon inte fötjänat sin lön på inget sätt. Ingen ger pengar i välgörenhet att betala en minister lön. Det är enkelt att minister stal pengar till sitt lön o det ska polis anmälas. Spelar ingen roll vem som skrev under för hennes lön, hon är minister o hon ska veta om det är rätt. En vanlig person skulle bli sparkad från jobb o polis anmälas. Har ministet immunitet mot att stjäla? Det tror jag inte, men efter alla skumma utbetalningar som politiker gör man bli trött på sånt. Men de är jätteduktiga att straffa "små" människor för några öre - dubbel moral! . Omoraliskt, olagligt o skamligt o absolut har inget att göra med demokratin (!) Tror att många i samhället är trötta att betala skatt för öppet fusk.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17530774.ab  Man får inte blanda ihop kostnader, administrstiva kostnader har inget mef bistånd att göra .Det rättferdigar inte felhantering av bitånd. Administrstiva kostnader är en liten del av bistånd eller vällgörenhet. Kostnad sks vara minst som kan vara. En minister ska kunna ge bättre svar än den här i artiklen. Vem skyddar man här?  
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article17535852.ab. Ingen ger pengar i välgörenhet att betala en minister lön. Det är enkelt att minister stal pengar till sitt lön o det ska polis anmälas. Spelar ingen roll vem som skrev under för hennes lön, hon är minister o hon ska veta om det är rätt. En vanlig person skulle bli sparkad från jobb o polis anmälas. Har ministet immunitet mot att stjäla? Det tror jag inte, men efter alla skumma utbetalningar som politiker gör man bli trött på sånt. Men de är jätteduktiga att straffa "små" människor för några öre - dubbel moral! . Omoraliskt, olagligt o skamligt o absolut har inget att göra med demokratin (!) Tror att många i samhället är trötta att betala skatt för öppet fusk.  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17530774.ab Man får inte blanda ihop kostnader, administrstiva kostnader har inget mef bistånd att göra .Det rättferdigar inte felhantering av bitånd. Administrstiva kostnader är en liten del av bistånd eller vällgörenhet. Kostnad sks vara minst som kan vara. En minister ska kunna ge bättre svar än den här i artiklen. Vem skyddar man här? 
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article17535852.ab
• Kategori: biståndTaggar: politik, minister, bistånd, aftonbladet, familj, hjälp, hunger, afrikaKommentarer (0)

Kommentera här: