Vården utan omsorg - dagens vård

Det är en bra bild hur mycket en kommun bryr sig . Vård o omsorg är utan omsorg idag. Har sett det hur den fungerar i flera år och en sak är säker: kommunen vill ha bara pengar. De bry sig inte om en enda vårdtagare . De anställda i vård och omsorg räknar bara sina timmar. De flesta är också oftast utan vårdutbildning, därmed de bryr sig inte heller om vårdtsgarna utan bara sin plånbok. Ska man satsa pengar på det då...(?) Man får i dagens händelse som detta som resultat. Frågan är bara hur många ska avsluta så tragisk tills någon inte erkänner att hela omsorgen basers på och uträttas genom stor fusk. 
Har sett för många fall där människor behöver hjälp men kommunen säger nej pga lagen "tillåter inte." Antigen fel i lagen när den resulterar omoraliskt och utan respekt för ens rätt till liv eller missbrukas den omoraliskt, ledande till motsaten av skydda ens rättigheter.
Personer som bidrar eller ens har rimlighet att se när någon måste och behöver nån form av hjälp, och ändå agerar vårdlöst är sorgligt.nog personer som styr vården. De bryr sig verken om att det är en människa i frågan eller utförande av deras arbete. Deras jobb går ut på att kommunen får pengar från FK, och därmed används icke-utbildade i vårdspersonalen som redskap. Det är tyvärr vård & omsorg som är idag. Nu är det frågan vem vill ha en sån vård och omsorg?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17548121.ab

Kommentarer:

1 Josefin:

det är otroligt allt detta med vården o alla fel som begicks på bekostnad av människor inte på tal hur exklusivt de börjat bli genom vissa få hjälp medan andra inte utan någon eftertanke och omtake till personen som faktiskt behöver hjälp

undra verkligen när detta når sin botten att kommuner/staten kan ej dölja och bortförklara felen längre, blir tragiskt statistik i alla fall

Kommentera här: